Preskočiť na obsah
Domovská stránka » Zoznam najnovšie registrovaných výživových doplnkov » TIENS Omega-11 & Omega-3. Výživový doplnok – kapsuly s komplexom CETO3® na báze oleja zo sledov z Nórskeho mora, ktorý je prírodne s vysokým obsahom Omega-3 mastných kyselín ako EPA a DHA, Omega-11 (kyselina cetolejová), vitamínov E, A a D.

TIENS Omega-11 & Omega-3. Výživový doplnok – kapsuly s komplexom CETO3® na báze oleja zo sledov z Nórskeho mora, ktorý je prírodne s vysokým obsahom Omega-3 mastných kyselín ako EPA a DHA, Omega-11 (kyselina cetolejová), vitamínov E, A a D.

register výživových doplnkov
Výživový doplnok TIENS Omega-11 & Omega-3. Výživový doplnok – kapsuly s komplexom CETO3® na báze oleja zo sledov z Nórskeho mora, ktorý je prírodne s vysokým obsahom Omega-3 mastných kyselín ako EPA a DHA, Omega-11 (kyselina cetolejová), vitamínov E, A a D., je evidovaný v registri výživových doplnkov Úradu verejného zdravotníctva SR.
Forma produktu: Kapsuly
Registračné číslo spisu: Nezverejnené
Dátum oznámenia:  2024.01.05
Distribútor: TIENS SLOVAKIA, s.r.o.
Výrobca: SUPPLEMENT FACTORY LTD
Krajina pôvodu: Spojené kráľovstvo Veľkej Británie a Severného Írska

register výživových doplnkov
CRVD ID: 1670145372

Späť na vyhľadávanie CRVD

Náš tip:  Objavte osvedčené metódy na zmiernenie PMS. Čítajte článok a začnite sa cítiť lepšie.


Centrálny register výživových doplnkov (CRVD.SK) slúži na pohodlné vyhľadávanie a zobrazovanie záznamov v registri výživových doplnkov, vedenom Úradom verejného zdravotníctva SR. CRVD.SK je nezávislý súkromne prevádzkovaný portál. Dáta sú čerpané z verejne dostupných zdrojov.