Preskočiť na obsah
Domovská stránka » Zoznam najnovšie registrovaných výživových doplnkov » FLEX XPLODE grapefruit flavour Výživový doplnok s hydrolyzátom kolagénu typu I a typu II, metylsulfonylmetánom (MSM), glukozamínom, chondroitínom, extraktom z kadidlovníka pílovitého, kyselinou hyalurónovou, vitamínom C a D, vápnikom a horčíkom, s príchuťou grapefruitu.

FLEX XPLODE grapefruit flavour Výživový doplnok s hydrolyzátom kolagénu typu I a typu II, metylsulfonylmetánom (MSM), glukozamínom, chondroitínom, extraktom z kadidlovníka pílovitého, kyselinou hyalurónovou, vitamínom C a D, vápnikom a horčíkom, s príchuťou grapefruitu.

register výživových doplnkov
Výživový doplnok FLEX XPLODE grapefruit flavour Výživový doplnok s hydrolyzátom kolagénu typu I a typu II, metylsulfonylmetánom (MSM), glukozamínom, chondroitínom, extraktom z kadidlovníka pílovitého, kyselinou hyalurónovou, vitamínom C a D, vápnikom a horčíkom, s príchuťou grapefruitu., je evidovaný v registri výživových doplnkov Úradu verejného zdravotníctva SR.
Forma produktu: prášok
Registračné číslo spisu: 3459/2023
Dátum oznámenia:  4/3/2023
Distribútor: CEBRA s.r.o.
Výrobca: OLIMP LABORATORIES Sp. z.o.o.
Krajina pôvodu: Poľsko

register výživových doplnkov
CRVD ID: 1443534592023

Späť na vyhľadávanie CRVD

Centrálny register výživových doplnkov (CRVD.SK) slúži na pohodlné vyhľadávanie a zobrazovanie záznamov v registri výživových doplnkov, vedenom Úradom verejného zdravotníctva SR. CRVD.SK je nezávislý súkromne prevádzkovaný portál. Dáta sú čerpané z verejne dostupných zdrojov.