Preskočiť na obsah
Domovská stránka » Zoznam najnovšie registrovaných výživových doplnkov » NEURINU Calmgen upokojenie úzkosti a stresu

NEURINU Calmgen upokojenie úzkosti a stresu

register výživových doplnkov
Výživový doplnok NEURINU Calmgen upokojenie úzkosti a stresu, je evidovaný v registri výživových doplnkov Úradu verejného zdravotníctva SR.
Forma produktu: kapsuly
Registračné číslo spisu: 2006/2022
Dátum oznámenia:  44599
Distribútor: Augeri, s.r.o.
Výrobca: Augeri s.r.o.
Krajina pôvodu: Slovensko

CRVD ID: 1137020062022

Späť na vyhľadávanie

Centrálny register výživových doplnkov (CRVD.SK) slúži na pohodlné vyhľadávanie a zobrazovanie záznamov v registri výživových doplnkov, vedenom Úradom verejného zdravotníctva SR. CRVD.SK je nezávislý súkromne prevádzkovaný portál. Dáta sú čerpané z verejne dostupných zdrojov.

Neurinu Calmgen

Detaily produktu

NEURINU® Calmgen je výživový doplnok pripravený pre ľudí, ktorí sa chcú zbaviť pocitu stresu, a úzkosti. Calmgen obsahuje výťažky z upokojujúcich bylín a je obohatený o vitamíny a minerály. Jeho dôležitou súčasťou je aminokyselina L-Tyrozín, ktorá sa podieľa na vzniku dopamínu. Ten je dôležitý pre reguláciu nálady a rôznych stresových emočných stavov. Okrem toho Calmgen obsahuje aj výťažok z Griffonie simplicifolie s prirodzeným obsahom 5-HTP (5-hydroxytryptofánu). Ten je priamym prekurzorom tvorby serotonínu, nazývaného aj hormónom šťastia. Výhodou tohto skvelého výživového doplnku je, že sa môže používať buď príležitostne v prípade akútnych stresových situácií,  ale aj pravidelne.

Objednať produkt najlacnešie - kliknite