Preskočiť na obsah
Domovská stránka » Zoznam najnovšie registrovaných výživových doplnkov » NEURINU Nootrogen vysoký mentálny výkon

NEURINU Nootrogen vysoký mentálny výkon

register výživových doplnkov
Výživový doplnok NEURINU Nootrogen vysoký mentálny výkon, je evidovaný v registri výživových doplnkov Úradu verejného zdravotníctva SR.
Forma produktu: kapsuly
Registračné číslo spisu: 2007/2022
Dátum oznámenia:  44599
Distribútor: Augeri, s.r.o.
Výrobca: Augeri s.r.o.
Krajina pôvodu: Slovensko

CRVD ID: 1137020072022

Späť na vyhľadávanie

Centrálny register výživových doplnkov (CRVD.SK) slúži na pohodlné vyhľadávanie a zobrazovanie záznamov v registri výživových doplnkov, vedenom Úradom verejného zdravotníctva SR. CRVD.SK je nezávislý súkromne prevádzkovaný portál. Dáta sú čerpané z verejne dostupných zdrojov.

Neurinu nootrogen

Detaily produktu

NEURINU® Serotogen, je komplexný výživový doplnok pripravený pre ľudí, ktorí túžia po dobrej nálade a pozitívnej životnej energii. Serotogen je vyvinutý na báze kombinácie mnohých účinných látok podieľajúcich sa na tvorbe neurotransmiterov. Jeho hlavnou zložkou je výťažok zo semien Griffonie simplicifolie s prirodzeným obsahom 5-HTP (5-hydroxytryptofánu). Táto molekula je v kombinácii s vitamínmi skupiny B a niektorými minerálmi, priamym prekurzorom tvorby serotonínu, ktorý je mnohými nazývaný aj hormónom šťastia. 5-HTP je omnoho výhodnejší ako lacnejší a menej účinný L-tryptofán, ktorý sa musí v tele najskôr premeniť na 5-HTP a až potom na serotonín. S použitím výživového doplnku NEURINU® Serotogen tento medzikrok odpadá. Z toho dôvodu môžeme dosiahnuť citeľne lepších výsledkov, ako pri používaní obyčajných produktoch s podobným účelom použitia.

Objednať produkt najlacnešie - kliknite