Preskočiť na obsah
Domovská stránka » Zoznam najnovšie registrovaných výživových doplnkov » Erexan 685mg 15 CPS

Erexan 685mg 15 CPS

register výživových doplnkov
Výživový doplnok Erexan 685mg 15 CPS, je evidovaný v registri výživových doplnkov Úradu verejného zdravotníctva SR.
Forma produktu: kapsuly
Registračné číslo spisu: 870/2015
Dátum oznámenia:  1/21/2015
Distribútor: Augeri, s.r.o.
Výrobca: Augeri, s.r.o.
Krajina pôvodu: Slovensko

CRVD ID: 113098702015

Späť na vyhľadávanie

Centrálny register výživových doplnkov (CRVD.SK) slúži na pohodlné vyhľadávanie a zobrazovanie záznamov v registri výživových doplnkov, vedenom Úradom verejného zdravotníctva SR. CRVD.SK je nezávislý súkromne prevádzkovaný portál. Dáta sú čerpané z verejne dostupných zdrojov.

Erexan Standard

Dataili produktu

EREXAN® Standard je výživový doplnok špeciálne vyvinutý pre potreby mužov. Vďaka koncentrovanému zloženiu účinných látok napomáha s intímnymi problémami. Obsahuje zmes aminokyselín, ktoré sú dôležité pre zdravý krvný obeh. Tento výnimočný výživový doplnok podporuje pevnú a spoľahlivú erekciu. Okrem aminokyselín obsahuje aj rastlinné extrakty, ktoré pomáhajú tvorbe testosterónu. Tento hormón je dôležitý pre sexuálnu túžbu a libido u mužov.

Výhodou EREXANU® je, že má rýchly efekt, ktorý podporuje prirodzenú sexuálnu výkonnosť mužov. Stačí užiť jednu až dve kapsuly 60 minút pred pohlavným stykom. Je vhodný pre mužov v každom veku, ktorí chcú zlepšiť svoju intímnu výkonnosť a zážitok. EREXAN® si na Slovensku získal obrovské množstvo zákazníkov, ktorí sa ku nemu radi vracajú.

Objednať produkt najlacnešie - kliknite